Termenii și condițiile de folosirePolitica de Confidentialitate WHITE PAPER TRADING

 1. Introducere

  Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului www.tombolabonului.ro, denumite in continuare Site-ul, de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesand si navigand pe acest site, acceptati, de facto, termenii de utilizare descrisi in continuare. In cazul in care nu sunteti de acord cu prezenta nota, va rugam sa parasiti acest website.

 2. NEANGAJAREA RASPUNDERII

  Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor WHITE PAPER TRADING SRL.

  WHITE PAPER TRADING SRL nu va acorda nici o garantie referitoare la:

  • evitarea utilizarii anevoioase sau intreruperii in utilizare a site-ului;
  • neafectarea in sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

  Astfel WHITE PAPER TRADING SRL nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

 3. Marca si dreptul de autor

  Dreptul de autor pentru toate informatiile existente pe acest site este detinut de WHITE PAPER TRADING SRL sau de afiliatii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat de catre WHITE PAPER TRADING SRL ori de titularul acestui drept.

  Toate drepturile sunt rezervate WHITE PAPER TRADING SRL.

  Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea WHITE PAPER TRADING SRL sau a afiliatiilor sai.

  WHITE PAPER TRADING SRL va aplica toate masurile de securitate tehnica si organizatorica pentru protejarea datelor asupra carora detine controlul impotriva oricarei situatii de manipulare accidentala sau intentionata, pierdere, distrugere sau impotriva accesului unei persoane neautorizate.

 4. Obiectivul continutului site-ului

  Obiectivul Site-ului este de a facilita inscrierea in tombola organizata pe acesta. De asemenea Site-ul va fi folosit pentru a transmite informatii actualizate si exacte despre comercializarea (cumparare/vanzare) pe baza bonului fiscal. WHITE PAPER TRADING SRL nu poate garanta insa, ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca depune toate diligentele pentru realizare unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

 5. Confidentialitate

  Protectia informatiilor in cursul prelucrarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a WHITE PAPER TRADING SRL, de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt prelucrate conform prevederilor legale valabile in Romania. Site-ul nostru web poate include legaturi cu alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul nostru, de aceea WHITE PAPER TRADING SRL nu isi asuma si nu poate accepta nici un fel de responsabilitate pentru continutul acestor site-uri web.

  WHITE PAPER TRADING SRL se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale.

 6. Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal

  Cand vizitati site-ul web al WHITE PAPER TRADING SRL, serverul de web inregistreaza automat numele furnizorului dumneavoastra de servicii internet si site-ul web de pe care ne vizitati. Alte date personale vor fi memorate numai daca sunt oferite voluntar de dumneavoastra, de exemplu, in contextul unei inregistrari sau participarii la concurs.

  Cand prin intermediul prezentului Site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta.

  Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

 7. Utilizarea si dezvaluirea datelor personale si specificarea scopului

  Datele dumneavoastra vor fi tratate in conformitate cu legislatia actuala privind Protectia Datelor cu Caracter Personal si vor fi utilizate de catre WHITE PAPER TRADING SRL in urmatoarele scopuri:

  • de marketing direct, respectiv informare prin mesaje transmise prin e-mail si/sau SMS cu privire la produse si servicii, promotii, concursuri sau orice alte actiuni de marketing desfasurate de catre WHITE PAPER TRADING SRL si de partenerii sai si administrare a bazei de date clienti (consumatori, numai in masura in care persoana vizata si-a exprimat acordul expres si neechivoc pentru prelucrarea e-mail-ului si/sau telefonului in acest scop;
  • in scopul prelucrarii solicitarii dumneavoastra, inclusiv pentru asistenta clienti.

  WHITE PAPER TRADING SRL se obliga sa nu faca publice datele cu caracter personal transmise de catre dumneavoastra prin intermediul Site-ului si sa nu le dezvaluie catre terte parti, cu exceptia situatiei in care nu se afla intre partenerii agreati in mod expres de catre WHITE PAPER TRADING SRL. Intr-o asemenea situatie, WHITE PAPER TRADING SRL se va asigura ca partenerul colaborator, ales cu atentie, va indeplini cerintele legale cu privire la protectia datelor cu caracter personal.

 8. Informatii pentru utilizatori (vizitatori)

  Ca utilizator (vizitator) aveti urmatoarele responsabilitati:

  • sa furnizati date adevarate, exacte si complete, asa cum este cerut de formularul de inregistrare;

  Totodata va asumati obligativitatea de a nu face urmatoarele:

  • sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem cat si orice sistem sau informatie;
  • sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
  • sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridical, materiale ori informatii prohibite de prevederile legale in vigoare;

  In caz de nerespectare a acestor conditii, WHITE PAPER TRADING SRL si afiliatii sai se disociaza de autorul acestora, va sterge informatiile respective si poate actiona pe cale legala.

 9. Informatiile oferite prin intermediul site-ului

  Orice persoana care viziteaza Site-ul www.tombolabonului.ro si care ii ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele:

  • prelucrarea acestor date si informatii personale de catre WHITE PAPER TRADING SRL in vederea efectuarii de studii de piata;
  • transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct, numai in masura in care persoana in cauza si-a exprimat acordul cu privire la primirea unor asemenea informatii, prin bifarea in mod corespunzator a casutei indicate;
  • solutionarea de catre WHITE PAPER TRADING SRL a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate;
  • alte activitati intreprinse de WHITE PAPER TRADING SRL si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

  WHITE PAPER TRADING SRL va pastra confidentialitatea acestor informatii.

 10. Informarea persoanelor vizate asupra drepturilor lor

  Tuturor persoanelor care transmit catre site-ul www.tombolabonului.ro datele lor personale le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001, urmand a fi informati prin anuntul facut public de catre WHITE PAPER TRADING SRL prin acest sistem asupra drepturilor lor:

  • dreptul de acces, respectiv WHITE PAPER TRADING SRL are obligatia sa ii confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an , pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediata la adresa [email protected];
  • dreptul de interventie asupra datelor, respectiv WHITE PAPER TRADING SRL are obligatia sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
  • dreptul de a va adresa justitiei

  Observatie:

  Pe langa termenii si conditiile care sunt reglementate in politica site-ului, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca WHITE PAPER TRADING SRL poate culege si pastra date despre persoanele care viziteaza acest site.

 11. Modificari ale politicii de confidentialitate

  Modificari ale prezentei politici de confidentialitate ce vor aparea pe parcurs vor fi publicate in aceasta pagina web fara a va informa anterior.

  "Termeni si Conditii" constituie, in intregime, un acord incheiat intre dumneavoastra si WHITE PAPER TRADING SRL in privinta utilizarii site-ului www.tombolabonului.ro

 12. WHITE PAPER TRADING SRL isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.

Daca aveti intrebari cu privire la informatiile cuprinse in aceasta pagina va rugam sa ne scrieti la adresa [email protected]

Copyright WHITE PAPER TRADING SRL, 2014. Toate drepturile rezervate