Întrebări frecventeAceastă tombolă a fost organizată pentru a încuraja cumpărarea unui produs/serviciu pe baza unui bon fiscal și pentru a combate evaziunea fiscala.
La această tombolă poate participa orice persoană fizică domiciliată in România care a împlinit 18 ani la data înscrierii in concurs.
Pentu a te înscrie ai nevoie de orice bon fiscal eliberat de o societate comercială înregistrată in România. Acest bon trebuie sa fie eliberat în luna curentă. Pentru a te înscrie, trebuie să introduci pe site-ul tombolei datele de pe bon: numărul bonului, seria casei de marcat (cea aflata in dreapta semnului RL) și data la care a fost eliberat acesta.
Da. Orice bon fiscal eliberat pe teritoriul României, indiferent de suma, data sau conținutul acestuia.
Da. O persoana poate înscrie un număr nelimitat de bonuri fiscale. Un bon poate fi înscris o singură data.
În paginile secundare se vor cere și alte detalii precum codul CIF al societatii care a eliberat bonul și suma de pe el. Acestea nu sunt obligatorii și pot fi ignorate, dar fiecare informație suplimentară înscrisă va crește șansele de caștig ale acestuia.
Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți folosind un sistem aleatoriu de generare a unui număr (se va folosi cel de pe site-ul www.random.org). Acest număr va corespunde cu numărul ordinii înscrierii bonului în concurs (al zecelea bon înscris va câștiga dacă numărul 10 este extras). Dacă un bon va avea și alte date suplimentare înregistrate (precum codul CIF și suma totală) atunci acest lucru va fi echivalent cu înscrierea bonului de mai multe ori.
Pe data de 1 a fiecărei luni se va organiza o extragere cu bonurile care au fost înscrise doar în luna precedentă.
Există un premiu lunar în valoare de 1.000 lei.
Pe data de 1 a fiecărei luni, pe prima pagină a tombolei va fi anuntat câștigatorul din luna precedentă plus 2 rezerve.
Dacă te numeri printre câștigători, ne poți contacta folosind formularul de aici. Nu uita că trebuie să ne contactezi în termen de 7 zile de la anunțarea câștigatorului. Pentru a intra în posesia premiului trebuie să deții bonul fiscal în original si să prezinți un act de identitate.
Această tombolă este organizată de SC WHITE PAPER TRADING SRL, având CUI 33203176, cu sediul în București, Sector 1, Str. Ion Brezoianu, Nr. 47-49, Sc. C, Et. 7, Ap. 71.
Această tombolă își propune să fie în primul rând, o companie de informare legată de importanța cumpărării pe baza unui bon fiscal. În al doilea rând, prin această campanie se dorește promovarea produselor/serviciilor oferite de organizator.
Campania este organizată de către o societate comercială fără un câștig direct din aceasta. Publicitatea de pe site are rolul de a acoperi costurile cu organizarea și desfășurarea campaniei.
Regulamentul oficial al tombolei poate fi găsit aici.
Ne puteți contacta folosind formularul de aici.